Кухонні ножі — то, без чого неможливо обійтися при приготуванні їжі. За тисячі років кулінарної історії людство винайшло найрізноманітніші види ножів: універсальні, обробні, обвальні або філейні. Гарні кухонні ножі у всі часи цінувалися дуже високо
Матеріал: нержавіюча сталь, бакеліт
Довжина леза, см: 20
Довжина рукоятки, см: 12
Товщина леза, мм: 1.8
Особливості:
- лезо і рукоять чудово збалансовані
- практичний у використанні
- нековзна ручка
- дуже зручно лягає в руку
- легко заточується і довго залишається гострим
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Kamille |
Країна виробник | Польща |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Бакеліт |
Тип | Ніж кухарський |
Користувацькі характеристики | |
Бренд | Kamille |
Інформація для замовлення
- Ціна: 112 ₴