Кожен справжній «м'ясоїд» знає, що правильний стейк — це не просто підсмажений з обох боків шматок м'яса. Доданків успіху цієї культової страви безліч — починаючи від якості «сировини» і закінчуючи кулінарним талантом кухаря. Найменша помилка в приготуванні, і ваш стейк втратить соковитість і стане несмачним або гумовим. Однак зрозуміти, що настав час знімати шматок м'яса з вогню, досить складно. Адже це потрібно зробити рівно тоді, коли м'ясо не добирає всього двох градусів до необхідної температури — до готового стану стейк доходить під час «відпочинку» після смаження. у домашніх умовах надзвичайно простим і навіть приємним. Більше того, практично позбавляє користувача від необхідності контролювати процес приготування.
Основні | |
---|---|
Виробник | Kamille |
Країна виробник | Польща |
Варіант установки | Настільний |
Стан | Новий |
Терморегулятор | Ні |
Тип нагріваючої поверхні | Ребриста плита |
Тип приладу | Електричний гриль-барбекю |
Додаткові функції і характеристики | |
Індикатор нагріву | Так |
Індикатор роботи | Так |
Лоток для жиру | Так |
Наявність антипригарного покриття | Так |
Ручки, що не нагріваються | Так |
Відсік для шнура | Так |
Знімні пластини, що нагріваються | Ні |
Зберігання додаткових плиток на корпусі | Ні |
Користувацькі характеристики | |
Бренд | Kamille |
Гарантійний термін | 12 (міс) |
Довжина мережевого шнура | 0.75 (м) |
Споживана потужність | 1500.0 (Вт) |
- Ціна: 939 ₴